Clienţi

“Mă numesc Popa Cristian şi sunt administratorul firmei S.C. AUTO S.O.S.
Aveam de mult timp o problemă legată de validarea cu W3C, a unei pagini care conţinea elemente Flash. Am apelat la digitalServ şi profesioniştii de acolo mi-au corectat erorile de validare (care nu credeam că pot fi corectate) într-un timp extraordinar de scurt şi cu o maximă ambilitate.
PS: Graţie digitalServ, acum am un site cu un cod HTML valid 100%.
Pentru conformitatea spuselor pot fi contactat la 0744-185232.”

Popa Cristian, administratorul firmei S.C. AUTO S.O.S, 26 iulie 2006

www.AutoSOS.ro

“Mă numesc Sipos Jozsef, sunt managerul companiei româno-americane Wellness Plus International.
Am apelat la serviciile digitalServ cu scopul de a realiza o pagină de internet care să prezinte produsul şi oportunitatea noastră de afaceri. Deşi am oferit doar o idee despre ce aş dori să am, rezultatul final a fost peste aşteptări.
Elementele care au caracterizat colaborarea cu digitalServ sunt: seriozitate maximă, profesionalism, comunicare perfectă, rapiditate şi un aspect deloc de neglijat, preţul imbatabil.
Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes!
Experienţele mele pozitive pot să le confirm la tel: 0744534558”

Sipos Jozsef, manager Wellness Plus International, 14 iunie 2006

www.WellnessPlusInt.com

“Bună ziua, Adrian Sabo este numele meu,
Ce vreau să spun este că, sunt foarte mulţumit de serviciile acestei echipe, care a operat mai multe schimbări în cadrul site-urilor pe care le am, am apelat la serviciile lor cu o oarecare strângere de inimă, dar s-a dovedit a fi o echipă tânără şi foarte profesionistă, lucrează repede, bine şi nu la preţuri aberante, poate are un iz de reclamă, dar aşa mă comport atunci când sunt foarte încântat de serviciile pe care le primesc.
Vă urez mult succes tuturor şi vă recomand cu multă căldură această echipă, eu sunt foarte mulţumit de ei, pentru o confirmare directă a spuselor mele mă puteţi suna oricând la 0720 80 54 54.
Cu respect, Adrian Sabo”

Adrian Sabo, 5 iunie 2006

www.Anul.ro