Servicii Web

01. Web Design

Realizăm site-uri profesionale cu design modern şi unic, optimizate pentru motoarele de căutare (SEO), site-uri de calitate care respectă standardele W3C.

Crearea designului se face cu ajutorul unor aplicaţii profesionale. Paginile web sunt scrise cu cod XHTML 1.0 şi CSS 2.1, curat şi valid.

Dezvoltarea site-ului se face folosind următoarele tehnologii: PHP, mySQL, JavaScript, AJAX, jQuery, XML, URL Rewriting, Java, Flash, Silverlight, SOAP, HTML5.

Site-ul final se administrează prin intermediul unei interfeţe personalizate de administrare.

Codul este scris într-un mod cât se poate de optim astfel încât site-ul să utilizeze cât mai puţine resurse pe serverul care îl găzduieşte, iar încărcarea paginilor să fie rapidă.

02. Logo Design

Pentru că orice site are nevoie de o identitate vizuală, încercăm să creăm elemente grafice care să sublinieze clar şi eficient această identitate.

Realizarea logo-urilor se face cu ajutorul unor aplicaţii profesionale.

03. Gazduire Site

Oferim soluţii de găzduire la preţuri competitive pentru site-urile realizate, revizuite sau aflate în administrarea noastră.

Găzduirea se face pe servere localizate în centre de date din România, Olanda şi SUA, cu uptime garantat şi resurse nelimitate pentru fiecare client/site în parte.

04. Optimizare SEO

Asigurăm optimizare eficientă pentru motoarele de căutare (Google, Yahoo!, etc) ţinând cont de cele mai importante elemente de optimizare, printre care scrierea corectă a codului (cod curat şi valid) şi a textului, folosirea de link-uri statice, implementarea corectă a titlurilor şi a meta tag-urilor, etc, astfel încât motoarele de căutare să indexeze şi să parcurgă uşor site-ul iar în final să fie cât mai sus în rezultatele căutarilor esenţiale.

Încercăm tot posibilul pentru a face o optimizare corectă, fără trucuri "Black Hat SEO" şi să oferim o poziţie cât mai bună în căutări pentru principalele cuvinte cheie şi nu numai.

05. Publicitate Online

Promovaţi-vă site-ul şi/sau produsele prin intermediul reţelei noastre de site-uri.

Dacă doriţi să faceţi reclamă pe site-urile reţelei noastre, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a vă face o ofertă bună.